Om oss

Välkommen till oss

Vi är ett företag inom hissbranschen. Våra anställda har en lång och gedigen yrkeserfarenhet och arbetar företrädesvis med kommunala bostadsanpassningar till hemmet samt framkomlighet inom offentlig miljö. Företagets affärsidé är att alla personer med funktionshinder skall kunna fungera väl i vårt samhälle.

Vi representerar välkända varumärken med kvalitet, och levererar ett brett sortiment av olika sorters hissar till hela Sverige genom återförsäljare eller direktförsäljning. Vårt företag saluför också plattformshissar enligt maskindirektivet till byggsektorn.

Rikstäckande & lokal närvaro

Vi är företaget med det lokala namnet och egen säljkår över hela landet

Vi har satsat hårt på att bygga ett företag med täckning i landet, och sedan vi startade verksamheten har vi genomfört tusentals av bostadsanpassningprojekt. Vår ambition var från dag ett att bli landets ledande hissföretag i vår bransch och idag är vi väldigt stolta att ha kommit en bra bit på den resan. Något som har varit extra viktigt för oss är att behålla lokalkännedom och närhet till våra användare. Med ett utbud av hissar inom områdena: stoltrapphissar, rullstolstrapphissar, plattformshissar till service så är vi ett heltäckande företag i vår bransch.

Vi är idag 24 anställda eldsjälar och vi växer varje månad.

Oavsett om du är slutanvändare av våra produkter eller om du arbetar inom offentlig verksamhet eller inom den privata sektorn så välkomnar vi din kontakt.

Fungerande hem
Image icon
1.
Den grundläggande filosofin i varför vi finns är att vi vill att alla oavsett förutsättningar ska kunna bo i sitt hem.
Rådgivning
Image icon
2.
Vi hjälper dig. Tack vare kunnig personal som vet vad de pratar om så har vi möjlighet att oavsett vem du är hjälpa dig hitta rätt lösning. Kontakta oss idag.
Förstklassig service
Image icon
3.
Vi tror på 100% nöjdhet. Vi är kräsna och förväntar oss det bästa av våra leverantörer, lika hårda och kvalitetsmedvetna är vi mot oss själv. Är du nöjd, är vi nöjda.

Ingen trappa är för lång

Vi tror att allt är möjligt och vill göra vårt bästa för att hjälpa dig

Vi hoppas att vi får ditt förtroende så vi kan prata mer. Använd gärna formuläret nedan och skicka en förfrågan till oss.
Om du vill ha en prisuppgift kan du använda snabblänken uppe i huvudmenyn.

KONTAKTA OSS IDAG FÖR ATT TA NÄSTA STEG MOT EN FRIARE VARDAG

*

*