Stoltrapphiss 600

Genomtänkt konstruktion

Med små och smarta detaljer kan vår populära stoltrapphiss både ge dig användning som att smälta in i ditt hem.

Flexibel design

Varje installation är unik precis som din miljö och omgivning, därför är det vårt jobb att se till att just din hiss smälter in.

Användarfokuserad

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

Frihet i ditt hem

Stoltrapphiss 600 upprätthåller såväl kvalitet som tillförlitlighet och säkerhet. Modellen tar ett helhetsgrepp på sådant som är viktigt för dig som användare och vår modell 600 erbjuder fler anpassade alternativ än någon annan trapphiss på marknaden. Vilket innebär att den på flera sätt kan skräddarsys för att passa inredningen i ditt hem.

 

Utformning

Välj en elegant vinyl- eller tygstol och lägg till en modern mörk eller ljus träram – det är upp till dig. Det viktiga att komma ihåg är att du har kontroll och styr utförandet på din lösning, och vi kan lova dig flexibilitet rakt igenom.

 

Enkel användning

Som alla våra hissar, står säkerhet i fokus och när du är på toppen av trappan är det viktigt att kunna gå av-och på stolen så säkert som möjligt. Den manuellt vridbara stolsitsen vänder sisten för enkel åtkomst, elektriskt vridbar (tillval).

[/bsf-info-box]

Lastkapacitet: Upp till 160 kg
Yttermått (uppfälld): 615 x 339 mm
Yttermått (nedfälld): 615 x 654 mm
Anslutning: Batteridrift med automatisk uppladdning
 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.