A-lift för person och godstrafik

Kostnadseffektiv och kraftfull lösning till ert projekt

Offentligt och privat

Driftsäkra hissar för person och godstrafik användes över hela Europa. Inom och utomhus. Produkterna är utvecklade efter höga kvalitetskrav med säkra konstruktioner och installeras enkelt tack vare en avancerad förmontering. Modellerna i vårt sortiment passar i alla miljöer, även de med trånga utrymmen, kan anpassas efter olika behov och önskemål. Med smarta funktioner, tilltalande utformning, tyst och mjuk gång är våra hissar välkända och populära på marknaden.[

 

Alla miljöer

Butik, hotell, skola, offentlig miljö och för privatbostäder. Våra a-liftar är smidiga för både person och godstrafik. Vår A-lift kan integreras överallt. Om våra befintliga modeller inte passar, så bygger vi en med de mått som önskas.

Flexibelt, säkert och smidigt.

 

Funktion

Hiss – en självklar bekvämlighetsinrättning som underlättar för boende, besökare och kunder i alla åldrar. Alla med enkel installation, säker konstruktion och låga driftskostnader. Smidiga och med små yttermått, smarta funktioner samt låg ljudnivå. Alla våra hissar är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Med en lyfthöjd på 0-13m så kan våra a-liftar ta dig mellan stora avstånd.

Produktblad A-lift

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning idag.

Telefon: 031-44 22 50

E-post: info@swedelift.se

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är ett nationellt företag som installerar hissar över hela Sverige. Från Trelleborg ända upp till Kiruna.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.