Pris och Finansieringsguide

Information om priser

Vad kostar en trapphiss?
Två av våra vanligaste frågor är hur mycket en trapphiss kostar samt hur den kan finansieras. Alla trappor är unika, likaväl som att varje användare är unik såväl som att det enskilda behovet skiljer sig från gång till gång. Det gör att varje lösning behöver skräddarsys – vi är stolta över att leverera lösningar som passar dina individuella omständigheter.

Kontakta oss idag för en offert och prisuppgift
För att ge dig ett exakt pris måste vi se och mäta din trappa – detta avgör sedan längden på den räls som behövs, oavsett om din trappa är rak eller svängd ihop med en utvärdering av ett antal andra faktorer.

Vår erfarna personal går igenom alla faktorer som som påverkar ditt offertunderlag och vi erbjuder alla gratis konsultation och helt gratis mätning av din trappa. Ring oss idag på 031-44 22 50 för att boka en tid och få en exakt kostnad.

Vad går vi igenom tillsammans?
Priset på din trapphiss styrs av ett flertal faktorer och eftersom det inte bara är våra trapphissar som är skräddarsydda kan vi även skräddarsy platsen som de installeras på utifrån ditt behov. För att fastställa behoven och vad din trapphiss kostar så går vi tillsammans igenom nedan faktorer för att se hur just din situation och ditt behov ser ut.

Med mest erfarenhet i branschen ser vi till att du får ett konkret och noggrant genomarbetat offertunderlag utifrån din trappa och din situation. På en konsultation brukar vi fokusera runt nedan frågeställningar.

 • Är din trappa rak eller svängd?
 • Kommer några element att behöva flyttas, fönsterluckor anpassas eller behövs något annat förberedande arbete?
 • Vilka funktioner behöver du?
 • Dina förväntningar och krav på trapphissen?
 • Hur vill du skräddarsy din trapphiss för att passa in i just ditt hem?

Ovan faktorer påverkar prissättningen och måste beaktats vi framtagandet av offert och prisuppgift som innehåller förberedelsearbete, trapphiss och räls samt installation. Med på köpet får du alltid 2 års gratis garanti och all expertis vad gäller eftervård och rådgivning, trygghet och service ifrån den aktör marknaden med mest erfarenhet i branschen.

Vad gäller finansiering av din trapphiss finns det i Sverige ett antal sätt att finansiera din trapphiss. Även här hjälper vi dig nå det upplägg som passar dina förutsättningar bäst.

Vänta inte, boka en tid för gratis och förutsättningslös konsultation idag.

Offertformulär

Fyll i formuläret för att få information om priser, mätning av din trappa och kostnadsfri konsultation.

Personlig rådgivning

Sören Schulz
Sören är en av Sveriges mest erfarna rådgivare inom områden för bostadsanpassning och trapphissar. Ring eller maila honom direkt för att boka din helt kostnadsfria konsultation. Vi hjälper dig oavsett behov och vart i landet du befinner dig.
Tel: 031-44 22 50
Mob: 0707-32 53 54
E-post: soren.schulz@swedelift.se

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är ett nationellt företag som installerar hissar över hela Sverige. Från Trelleborg ända upp till Kiruna.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.