Stoltrapphiss 260 Starla

Modern design, med en mängd innovativa funktioner för raka och svängda trappor.

Introduktion

Den ultimata trapphissen för flexibilitet – det är Starla. Starla är otroligt anpassningsbar för att ge dig en perfekt trapphiss. Välj en elegant vinyl eller tygstol och smycka stolen tidsenligt med träram, tillsammans med flertalet andra smarta funktioner ger vi dig möjlighet att välja en nästintill skräddarsydd hiss. Oavsett hur du vill utforma din trapphiss, hittar du det i Starla.

Utformning

Starla upprätthåller kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet, saker som är viktiga för användaren. Med fler anpassade alternativ än någon annan trapphiss, kan den skräddarsys för att passa inredningen i ditt hem.

Enkel hantering

Hissen är enkel att manövrera. Körknapparna är monterade i ändan av armstödet och handen kan vila på armstödet, medan fingret hålles med ett lätt konstant tryck på upp- eller nedknappen.

Smakfull och genomtänkt design

Vi tror på att de bästa lösningarna är dem som på ett intuitivt och smakfullt sätt smälter in i din hemmamiljö.

Monterad på trappa

Våra skenor är monterade i trappan och inte på väggen, vilket gör  installationen snabb och enkel, med minsta möjliga störning för dig och ditt hem. Alla våra trapphissar kombinerar kvalitet och design med praktiska funktioner som gör våra stolar enkla att använda.

Tryggheten vid användandet ökar!

Med möjligheten att köra bort stolen från trapplöpet så underlättas av- och påstigning, samt förflyttning till rullstol eller rollator. Starla är batteridriven vilket ytterligare tryggar funktionen vid strömavbrott. För att ge en bra körupplevelse har Starla mjukdrift vid både start och stopp, samt även reducerad fart i kurvor för en mjuk och behaglig gång.

Produktblad stoltrapphiss 260 Starla

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning idag.

Telefon: 031-44 22 50

E-post: info@swedelift.se

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är ett nationellt företag som installerar hissar över hela Sverige. Från Trelleborg ända upp till Kiruna.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.