Stoltrapphiss 120

Genomtänkt konstruktion

Med små och smarta detaljer kan vår populära stoltrapphiss både ge dig användning som att smälta in i ditt hem.

Flexibel design

Varje installation är unik precis som din miljö och omgivning, därför är det vårt jobb att se till att just din hiss smälter in.

Användarfokuserad

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

Snabb installation

Vi arbetar för minsta möjliga störning för dig i ditt hem, våra skenor är monterade på trappan, inte på väggen. Detta säkerställer att du har en trapphiss installerad snabbt, enkelt i ditt hem utan besvär.

 

Fri flexibilitet

Livet är lite bättre när du ges möjlighet att göra sådant du alltid har gjort. Alltifrån att umgås obehindrat med dina barnbarn, till att ta väl hand om dina gäster.
Enkel användning
Hissen är enkel att manövrera. Körknapparna är monterade i ändan av armstödet och handen kan vila på armstödet, medan fingret styr upp- och nedknappen.

Lastkapacitet: Upp till 120 kg
Anslutning: 24V DC (utrustad med 2×12 V, 7,2 A batteri).

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.